Over Ski Service Den Bosch

Missie
Wij met Ski Service Den Bosch Hebben de missie om jouw perfect te laten presteren met jouw ski’s of snowboard. Ook willen wij er voor zorgen dat het onderhoud makkelijk goedkoop en goed kan gebeuren. Dit willen wij realiseren door onze 30 jarige ervaring te stopen in het onderhouden van jouw ski’s of snowboards. Wij van Ski Service Den Bosch doen het slijpen, reinigen en waxen van je ski’s voor de laagste tarieven. Dit doen we met de beste machine’s van Reichmann, deze machines beschikken over de nieuwste wax en slijp technologieën.

Onderhouds beurt met de machines

Reichmann
Wij met Ski Service Den Bosch gebruiken de kantslijp, wax en de steenslijp machine’s van Reichmann. Hiermee hebben wij het beste onderhoudsgereedschap wat je kan gebruiken voor het onderhouden van je ski’s en snowboards.

reichmann wax en slijp machine's
Ski service Den Bosch

Wil jij zien hoe wij de onderhoud van jou ski’s uitvoeren, in het filmpje hier onder kan je het perfect zien. We hebben in deze video ski’s gebruikt die in een erg slechte staat waren. Deze ski’s hebben wij gebruikt om te laten zien hoe wij de kanten slijpen, belag slijpen en het belag waxen met de machines van Reichmann.

Onderhouds beurt met de hand

Holmenkol
Als wij met de hand waxen en slijpen dan gebruiken wij de spullen van Holmenkol. Met deze spullen weten wij zeker dat we jouw wintersport gear een goede onderhouds beurt kunnen geven. Wil jij nou zelf je gear onderhouden dan kan je ook bij https://www.waxenenslijpen.nl je eigen spullen van Holmenkol halen dan weet je zeker dat je de juiste spullen gebruikt.

Holmenkol wax en slijp spullen
Ski service Den Bosch

Zie hier onder een video hoe wij jouw ski’s zullen waxen met de hand. Wanneer wij jouw ski’s zullen waxen met de hand zal het belag de wax een stuk beter opnemen. Dit komt door dat de ski’s warmer worden dan bij een machine en hierdoor gaan de porien meer open staan.